Maak kans op een  bedrijfsbezoek met degustatie voor 2 personen

Heb jij een fles van onze schuimwijn gekocht bij Delhaize tijdens de Belgische week? Dan heb je ongetwijfeld ook de url ingegeven op onze flessenhals, anders was je nooit op deze pagina terecht gekomen.

En we hebben goed nieuws. Je maakt nog steeds kans op een gratis bedrijfsbezoek met degustatie voor 2 personen. Er zijn immers nog plaatsen beschikbaar. Je kan een tijdslot kiezen in de kalender. Een bedrijfsbezoek houdt in dat je een rondleiding krijgt op het domein dat wordt afgesloten met een glaasje bubbels. Houd rekening met een duur van 1,5u voor de rondleiding en degustatie.

Opgelet, houd je flessenhals én de capsule van de fles goed bij en neem ze mee op het bedrijfsbezoek. Het dient als controle voor een legitieme aankoop.

Evenmin kunnen we garanderen dat bepaalde tijdsloten nog beschikbaar zullen blijven. We ontvangen in 7 tijdsloten telkens groepen van 40 personen, waardoor we in totaal 280 personen kunnen ontvangen. Deze wedstrijd verloopt dus volgens het molenaarsprincipe: eerst komt, eerst maalt. Als een tijdslot niet meer beschikbaar is, betekent dat dat het volzet is. Als alle tijdsloten volzet zijn, zullen we dit ook communiceren op de pagina.

Kies een tijdslot

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden