Opendeurdagen

Bezoek ons domein!

Ook dit jaar kan je bij ons genieten van de wonderen van onze wijnwereld. Op zaterdag 26 en zondag 27 september zetten wij onze deuren open voor het grote publiek. Je kan dan gratis een rondleiding krijgen op het domein én afsluiten met een proefglaasje van onze bubbels.

Uiteraard houden wij rekening met de gangbare coronamaatregelen, zodat u zorgeloos en veilig kan komen genieten. Om alles in goede banen te leiden, hebben we verschillende tijdstippen gecreëerd waarop je met je bubbel kan inschrijven. Iedereen kan dan voor 90 minuten ons domein betreden, telkens met een maximum van 120 personen per tijdsslot. Deze groep van 120 personen wordt nog opgedeeld in groepen van maximum 20 personen die met een gids het domein zullen verkennen. Uiteraard is het dragen van een mondmasker bij het verplaatsen op het domein verplicht.

Nadien kan iedereen in zijn veilige bubbel aan tafel genieten van een proefbekertje (bubbels of druivensap). Je hebt dan ook de mogelijkheid om de smakelijke Wafeltjes van ons Bomma aan te kopen. De proefbekertjes worden aan tafel bediend. Je kan ook nog glaasjes Chardonnay Meerdael bijkopen. De wafeltjes kan je aan de foodtruck gaan kopen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om nog flessen te kopen om mee naar huis te nemen. Na 90 minuten genieten, ruimen we dan plaats voor de volgende groep.

Het bedrijfsbezoek met proefbekertje bieden we je gratis aan. Het is noodzakelijk om iedere aanwezige vanaf 12 jaar vooraf te registreren, zoals de huidige maatregelen voorschrijven. Vergeet dus niet voor iedereen tickets te reserveren. Het systeem zal je zelf nadien vragen om de namen per ticket door te geven.

Wij hopen alvast om je te kunnen verwelkomen! 

Je kan je zowel voor zaterdag 26/9 als zondag 27/9 inschrijven op één van de volgende uren:

  • 13u00 – 14u30
  • 14u30 – 16u00
  • 16u00 – 17u30

Inschrijven kan je via deze link: https://opendeur-weekend.eventsquare.co/nl/7nklmud42gyw/ye5o8bzlemxf

Reserveer dus je plek in één van de tijdslots via de link hierboven en vergeet zeker je mondmasker én registratieticket niet. Zonder registratie zijn wij genoodzaakt de toegang te ontzeggen. Bij aankomst wordt er ook steeds verzameld op de parking en zal je begeleid worden tot aan de gidsen. Er wordt dan ook gevraagd stipt aanwezig te zijn op het gekozen uur, de looplijnen te respecteren en enkel via de aangeduide signalisatie het domein te betreden.

Een aanwezigheid zonder het programma van 90 minuten te volgen, is voor alle duidelijkheid niet mogelijk.