Open Producenten Dag / Flanders Food Festival

Flanders Food Festival

Toerisme Vlaanderen organiseert op 23 en 24 oktober in samenwerking met Fevia Vlaanderen, VLAM en VLAIO voor het eerst de Open Producenten Dag. Het initiatief kadert in het ruimere Flanders Food Festival. Dit festival loopt van 1 oktober tot 7 november en zet de Vlaamse gastvrijheid, lokale gastronomie en lekkere producten in de kijker.  Ook strijkt het kruim van de internationale gastronomie neer in Antwerpen voor de “World’s 50 Best Restaurants Awards”. Toerisme Vlaanderen grijpt dit evenement aan om de hele clunaire sector en haar voedingsproducenten in Vlaanderen op de kaart te zetten.

Ook wij zetten tijdens de Open Producenten Dag onze poort tot ons domein open op zondag 24 oktober. Dan is er een bedrijfsbezoek mogelijk om 10 uur én om 14 uur, telkens voor maximum 50 personen. Het bezoek omvat rondleiding op het domein en in de vinificatieruimtes. Je krijgt tevens de productiefilm van onze Chardonnay Meerdael te zien. Daarna krijg je een glas aangeboden ter degustatie. Bezoek en degustatie is gratis voor deze Open Producenten Dag. Na afloop kan ons product aangekocht worden aan voordeeltarief.

Registreer alvast je plekje in één van de tijdsloten via onderstaand registratieformulier:

 

Registratie Open Producenten Dag