Vaderdagactie

Zondag 12 juni mei mogen alle mannen weer eventjes held voor één dag zijn. Op Vaderdag eren we het testosteron en wat werkt er beter dan bubbels om de liefde voor de mannen te beklinken? Juist, bubbels én chocolade!

Op zaterdag 11 juni tussen 14u en 16u kan je bij ons op het domein (Monarkenweg 50, 3050 Oud-Heverlee) terecht voor een voltreffer qua vaderdagcadeau. Maak je keuze tussen twee mogelijkheden:

  • 1 fles Chardonnay Meerdael + 1 doosje van 4 pralines = 25 euro.
  • 1 fles Chardonnay Meerdael + 1 fles Chardonnay Meerdael Rosé + 1 doosje van 12 pralines = 45 euro

Scoren met dit geschenk doe je dan trouwens niet enkel bij de papa. Je doet ook je duit in het zakje van De Bakermat vzw, een organisatie die er niet enkel is voor aanstaande moeders maar ook voor de aanstaande vaders. In samenwerking met Serviceclubs Fifty One Leuven, Kiwanis Oud-Heverlee en Kiwanis Artemis gaat de opbrengst van onze vaderdagactie immers naar deze mooie organisatie.

Met je aankoop zorg je er dus mee voor dat de vaders van morgen ook van hun actieve vaderrol kunnen genieten!

PS: Komt zaterdag 11 juni je toch niet zo goed uit maar wil je alsnog genieten van deze vaderdagactie en je steentje bijdragen voor het goede doel? Neem dan even telefonisch contact op met Laurens via 0473 74 43 54 om je bestelling te plaatsen en dan plannen we meteen een ander moment in dat beter uitkomt.